keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Friday, friday, gotta get down on friday

Synttärikortteja!
En tehtaile kortteja roppakaupalla sellaisella "tehtailenpa nyt kortteja roppakaupalla ja lahjoittelen niitä sitten sopivan tilaisuuden tullen" -mentaliteetilla, vaan askartelen kullekin saajalle aina mielestäni hänen omalleen tyylilleen sopivan kortin. (Joulukortteja lukuunottamatta, mutta niitä nyt pitääkin lähettää bulkeissa, siinä kun syntymäpäiviä on ripoteltu pitkin vuotta.) Ei sillä, että sellaisessa toimintatavassa olisi jotain vikaa, mutta minä en vaan osaa. Liikaa päätöksiä yhdelle kertaa, ei pysty.

Nämä siis ovat viimevuotisia, sillä etenen edelleen jonkinmoisessa aikajärjestyksessä, käsityöharrastus kun alkoi ennen käsityöblogia.

Avomieheni helmikuinen syntymäpäiväkortti. Ei tämä ehkä ihan hänen tyyliään ole, mutta koska se meni meidän keittiöön, joka on ikuisen söpöistämisprojektin uhri, niin pitihän siitä nyt tehdä vähän sievä.


Syntymäpäiväkortti veljelleni, joka täytti ja täyttää vuosia huhtikuussa. Nää perhoset alkaa tulla multakin korvista ulos, kiitos kysymästä. 


Synttärikortti veljeni tyttöystävälle. He ovat nerokkaasti ajoittaneet syntymäpäivänsä vain päivän erotukselle toisistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti