lauantai 12. huhtikuuta 2014

This is a chemist, not a junk shop

Koristeltuja! Pyykkipoikia! Narussa! Keittiössä!
Juuri sellaista elämäni kaipasi, sillä halusin laittaa kortteja ja muuta vastaavaa kauniisti esille. Meidän keittiössä on sattumalta kaksi koukkua kiinnitetty juuri sopivaan kohtaan, juuri sopivalle etäisyydelle toisistaan. Kiitos edellinen asukas, vaikka ne pusuhuulenjäljet parvekkeen ovessa olisit voinutkin pestä.

Ostin siis puisia pyykkipoikia ja kaksipuolista teippiä. Kauniita papereita minulla olikin ennestään, käytin niitä edesmenneestä Tiimarista hankittuja alennusmyyntilahjapapereita, jotka paistattelivat jo edellisessä postauksessa.
Tietenkin tähän voi käyttää myös niitä kauniita kuvioteippejä (washi-teippiä?), pääsee ainakin inasen helpommalla, mutta minäpä olenkin köyhä säätäjä.
Puiset pyykkipojatkaan eivät ole välttämättömyys, voi muovisiakin käyttää, jos ne ovat tasaisia sivuiltaan.

Ensin siis liimasin kaksipuolista teippiä pyykkipojan toiselle sivulle, sovittelin sopivahkon kokoisen palan lahjapaperia ja lopulta viimeistelin leikkaamalla ylimääräiset pois. Toistetaan toiselle sivulle ja niin monelle pyykkipojalle kuin on tarpeen.

Ihan söpösiä.
Yritin ottaa hyvää kuvaa pyykkipojista narulla, mutta jostain syystä ne kaikki näyttivät siltä, että tuomiopäivä lähestyy ja pyykkipojat toimivat sen airueina. 

Korttinaru in action! Kevätauringossa ja kortitettuna maailmanlopun meininki ei enää ole niin vahvasti läsnä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti