lauantai 29. syyskuuta 2018

Sisustustauluja vintage-ruusuista ja lusikoista

Kävin tuossa päivänä muutamana hurmaavassa Sisustuskahvila Wanha Justiinassa.
Eihän tuollaisten ihanuuksien keskeltä voinut tyhjin käsin lähteä, joten mukaan tarttui koristeellisia, kauniita vintage-ruusuja sekä pari pikkulusikkaa alelaarista.
Kotona olikin sopivasti pari kehystä, joisin voisin upottaa sievät ostokseni. Tosin että siinä kesti ihan saatanan kauan, että sain mitään aikaiseksi. Ja vielä kauemmin, että ne saatiin seinälle. Sitten piti vielä ottaa ja valita kuvat ja kirjoittaa tämä postaus. Voi Hesekiel että on puuhaa.


Itse askarteluprosessihan oli kuitenkin lähes vaivaton. Valitsin vain sopivan taustapaperin ja liimasin ruusut Erikeeperillä siihen ja annoin kuivua.
No oli sitä kyllä siinäkin.


Lusikkataulussa oli marginaalisesti enemmän hommaa. Ensinnäkin päätin maalata lusikat valkoiseksi. Käytin akryylimaalia ja tökin pinnan tuollaiseksi patinoituneeksi äärettömän hienostuneesti peukalolla.
Lisäksi maalasin tuon alunperin valkoisen kehyksen vaaleanpunaiseksi kalkkimaalilla. Tämän kaiken vaivan ohella kehys vielä tippui ja halkesi (minkä näkevät kaikki nyt ihan selvästi tuossa vasemmassa yläkulmassa ja oikeassa alakulmassa) ja se piti vielä liimata takaisin kokoon.
Ja tuo paperikin täytyi vielä liimata tuohon taustaan kiinni koska se oli hieman liian matala, jolloin tausta olisi jäänyt näkyviin. Myös lusikat on kiinnitetty taustapaperiin vanhalla kunnon "jos ei tällä pysy, niin ei sen sitten tartte pysyäkään" Erikeeperillä.

Nyt olen lähellä saada rasitusvamman kun vain ajattelenkin tätä kaikkea vaivannäköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti